Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Frans topdekmatras op maat

Online een Frans topdekmatras op maat samenstellen en bestellen bij Matrassenman.nl. Een Frans bed herkent u aan de schuine of ronde hoek. Hierdoor wordt dit topdekmatras ook regelmatig gebruikt in caravans en campers.

  • Op maat in alle vormen en maten
  • Binnen 10 werkdagen in huis
  • Goedkoopste Franse matrassen

Alle Franse topdekmatrassen

Frans bed van koudschuim of traagschuim

Wij maken Franse matrassen op maat van traagschuim of koudschuim. Ieder soort materiaal heeft zijn eigen voordelen. Bekijk hieronder welk materiaal voor u het meest geschikt is.

Matrassen van koudschuim

De Franse matrassen van koudschuim hebben een open celstructuur. Hierdoor wordt vocht zeer snel afgevoerd. Een koudschuim matras is dan ook zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben, of als het matras vooral onder zomerse omstandigheden wordt gebruikt. Verder heeft een koudschuim matras een hoge veerkracht. Uw lichaam wordt altijd goed ondersteund en kuilvorming komt bij dit materiaal nauwelijks voor.

Matrassen van traagschuim

Een Frans traagschuim matras raden wij aan als u last heeft van gewrichtsklachten in uw nek of rug. Dit Franse matras heeft een compactere celstructuur, waardoor het schuim zich volledig vormt naar de contouren van uw lichaam. De uitstekende drukverdeling zorgt ervoor dat u tijdens het slapen vrijwel geen tegendruk op uw lichaam voelt. Het nadeel van traagschuim is dat het minder ventileert door de compacte celstructuur.

Topper voor Frans bed

Een topdekmatras voor uw Franse bed verhoogt de levensduur van uw matras. Bovendien zorgt u met deze topper voor een verhoogd slaapcomfort tegen een scherpe prijs. Onze Franse toppers hebben bij dagelijks gebruik een levensduur van ongeveer 4 tot 6 jaar. Als u de topper minder frequent gebruikt, zoals op een boot of in de caravan, dan gaat het topdekmatras nog langer mee. De Franse toppers voor uw bed zijn ongeveer 6 centimeter dik.

Online Frans matras op maat kopen

U stelt eenvoudig uw Frans matras op maat samen. Selecteer hierboven het gewenste Franse matras dat uitgesneden moet worden. Vervolgens vult u de exacte afmetingen in op de productpagina. Op basis van de afmetingen wordt direct de prijs berekend. Voeg het matras op maat toe aan de winkelwagen om uw complete bestelling te bekijken. Betaal daarna veilig met iDEAL of per bankoverschrijving.

Bent u op zoek naar schuimrubber voor alternatieve doeleinden, zoals stoelkussens, hoofdborden of camperkussens? Wij snijden ook schuimrubber op maat.

Klantenservice

Wij helpen u graag met het samenstellen van het juiste Franse matras op maat. Neem voor keuzehulp of andere vragen contact op met onze deskundige klantenservice via info@matrassenman.nl of 0229-239266.