Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Trapezium matras op maat

Bestel online een trapezium matras op maat bij Matrassenman.nl. U stelt uw matras in trapezium vorm eenvoudig samen via de handige invultool op de productpagina’s. Trapezium matrassen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw boot, schip of plekken met lastige hoeken.

  • Matras op maat gesneden in trapezium vorm
  • Keuze uit alle soorten matrassen
  • Op maat gesneden binnen 10 werkdagen

Alle trapezium matrassen

Alle soorten trapezium matrassen

We snijden vrijwel ieder matras uit ons standaardassortiment op maat. U heeft dus de keuze uit trapezium matrassen en trapezium topdekmatrassen van gel, koudschuim en traagschuim.

Koudschuim matrassen in trapezium vorm

Koudschuim matrassenhebben een medium of stevig slaapcomfort. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur. Het voordeel hiervan is dat de matrassen een uitstekende vochtregulering hebben en goed ventileren. Verder biedt koudschuim een zeer hoge veerkracht. De trapezium koudschuim matrassen worden daarom vaak aangeraden bij mensen die het snel warm hebben. De koudschuim HR45 matrassen worden gebruikt voor mensen met een gewicht tot circa 80 kg. We adviseren de HR55 matrassen voor mensen die meer wegen dan 80 kg. Deze variant is leverbaar in een medium en een stevige koudschuim.

Traagschuim matrassen in trapezium vorm

Een matras met traagschuim wordt vaak aangeraden bij mensen die gewrichtsklachten ervaren. Het materiaal vormt zich naar uw lichaamsvormen, waardoor u vrijwel geen drukpunten heeft in uw nek, schouders, heupen en rug. Traagschuim houdt warmte beter vast dan koudschuim en is daarom iets minder geschikt voor mensen die het snel warm hebben. Een gel matras geldt als alternatief voor mensen met gewrichtsklachten die het ook snel warm hebben.

Online trapezium matras kopen

Bestel eenvoudig een trapezium matras op maat via onze webshop. Kies eerst welk matras het beste bij u past. Vervolgens klikt u op het gewenste product om naar de productpagina te gaan. Hier vult u eenvoudig het aantal centimeters (L x B x H) in om de prijs te berekenen. Vervolgens rekent u af via iDEAL of bankoverschrijving. De trapezium matrassen worden in de regel binnen 10 werkdagen op maat gesneden. Bij uitzonderingen nemen we contact met u op.

Grotere afmetingen op aanvraag

Bij het samenstellen van een trapezium matras via onze website zijn de maximale breedtes en lengtes respectievelijk 180 cm en 220 cm. Op aanvraag maken we ook graag grotere maten voor u. De schuimblokken of -platen voor de matrassen hebben een maximale afmeting, maar door middel van verlijming vervaardigen we ook grotere maten. Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen.

VRAAG GRATIS PRIJSBEREKENING AAN

Liever zelf aan de slag met schuimrubber? Wij snijden ook los schuimrubber op maat voor allerlei andere doeleinden.

Klantenservice Matrassenman.nl

Heeft u vragen over uw bestelling of kunnen wij u helpen met uw keuze? Onze matrasexperts staan voor u klaar om te ondersteunen bij vragen. Neem hiervoor contact op via info@matrassenman.nl of 0229-239266.