Matras op maat

Op zoek naar een matras, maar kunt u niet de geschikte maat vinden? Wij kunnen een matras voor u op maat maken.

  • Alle gewenste vormen en maten
  • Goedkoopste online matrassen
  • Maatwerk matrassen leverbaar binnen 10 werkdagen!

U kunt bij ons matrassen bestellen in de door u gewenste afmeting. Ideaal voor mensen die in het bezit zijn van bijvoorbeeld een caravan, bedstee, Duits bed, eigen gemaakt bed, camper, vouwwagen of andere bed of onderdeel waarvoor een speciale maat matras nodig is. Zowel in de lengte als in de breedte kunt u zelf aangeven wat de maat is die u nodig heeft. Vul de velden 'lengte' en 'breedte' in centimeters op de productpagina in.

Levering en online bestellen

Maak uw keuze uit onderstaande vormen. Staat uw vorm er niet tussen? Dan is het op dit moment (nog) niet mogelijk die online te bestellen. Neemt u dan contact met ons op d.m.v. een mail naar te sturen met een duidelijke tekening, bijbehorende afmetingen en matraskeuze, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.  In de meeste gevallen kunnen wij de matrassen op maat binnen 10 werkdagen leveren.

Prijsopgave matras op maat

Door op de gewenste vorm te klikken kunt u de maten invoeren en op die manier de prijs van uw matras berekenen. Voor speciale wensen die niet op onze website worden weergegeven kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.