Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Test uw nieuwe matras

Proefliggen en Persoonlijk advies

Wie gezond slaapt verstaat niet alleen de kunst van wegdromen, maar vooral ook van het weer fit opstaan. Een juist slaapadvies is heel belangrijk, maar vooral van belang: Wat we u adviseren is hetgeen bij u past, los van welk merk dan ook, tenslotte gaat het om uw nachtrust en dat is per mens een verschillende ervaring om welke reden dan ook. Wij helpen u daar graag bij.

Een goede nachtrust bepaalt de kwaliteit van uw leven.

Waarom is het nodig dat we slapen? Wat is precies de functie van slaap?
Daar zijn de deskundigen na vele jaren slaaponderzoek nog steeds niet helemaal uit. Maar dát we slaap nodig hebben, staat als een paal boven water. We weten allemaal dat zelfs de energiekste en vrolijkste volwassenen en kinderen na een paar nachten van onderbroken slaap chagrijnig worden en niet zo goed functioneren als normaal. Concentratie en levensvreugde veranderen in sloomheid en een slecht humeur. Als u fit en uitgerust aan de dag wilt beginnen, dan is het belangrijk om minstens één derde van u leven te slapen.Voor een gemiddelde persoon is dit ongeveer 26 jaar! De meeste van ons denken dat het zonde is, om zoveel van je tijd te ‘verslapen’. We worden zelfs van alle kanten aangemoedigd juist minder tijd te slapen en actiever te zijn. Dit kan ook wel, maar op lange termijn zal slaapgebrek uw manier van leven of uw carrière negatief beïnvloeden. Slaap is geen luxe. Het is noodzaak!

De voordelen van een goede nachtrust

  • Een goede nachtrust verhoogt uw energie, stemming, geheugencapaciteit, creativiteit, reactievermogen, denkvermogen, gezondheid, alertheid en uw prestaties.
  • Een goede nachtrust herstelt, verjongt en voorziet uw lichaam en hersenen van nieuwe veerkracht.
  • De diverse activiteiten van het slapende brein spelen een belangrijke rol in het reguleren van uw lichaamsfuncties (zoals het immuunsysteem). Het laadt uw lichaam weer op en verscherpt de denkprocessen als uw wakker bent.
  • Wetenschappers denken dat dromen uw problemen van overdag helpt te verwerken.
Kortom: één derde deel van uw leven slapen heeft een positief effect op de andere twee derden.

Wilt u lekker slapen en elke morgen uitgerust wakker worden?
Als beddenspeciaalzaak, geven we u een gedegen advies over  matras, dekbed en kussen dat het beste bij u past. Zodat u comfortabel en gezond kunt slapen en iedere morgen uitgerust wakker wordt.
Laat uzelf, informeren over de vele mogelijkheden!

Bij de Matrassenman kunt u 30 Dagen Proefslapen!
Klik hier voor meer informatie!

U bent van Harte welkom in onze winkel en fabriek aan de Zoutketen 45 in Enkhuizen.
Zowel in de winkel als in onze showroom kunt u alle matrassen zien en uitproberen / proefliggen,
Wij kunnen u de verschillen laten zien en voelen en tevens geven wij u persoonlijk advies.

In onze winkel verkopen wij naast de matrassen die op deze website staan aangeboden, nog andere matrassen en tevens kussens, hoeslakens, topperhoeslakens (gewoon en split), moltons, dekbedden, dekbedovertrekken, en boxsprings. Onze boxsprings worden in Nederland gemaakt en zijn in meer als 80 verschillende kleuren leverbaar.

Heeft u interesse in een van onze matrassen of twijfelt u nog?
Kom langs in onze winkel! of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

De Matrassenman.nl
Tel 0229 - 239266
info@matrassenman.nl

Fabriek/Showroom De Matrassenman
Zoutketen 45
1601EX  Enkhuizen