Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Camper matras

Gaat u graag op vakantie met uw camper om heerlijk tot rust te komen? Dan is het fijn als uw camper voorzien is van een goed matras, zodat u ook op vakantie een goede en comfortabele nachtrust ervaart. Met een camper matras op maat van De Matrassenman is dat geen enkel probleem. Ontdek ons assortiment en alle voordelen.

Selecteer de gewenste vorm voor uw camper matras en bepaal zelf de vulling en afmetingen.

 • Gratis binnen 10 werkdagen thuisbezorgd
 • Gemaakt in onze eigen fabriek
 • Ook geschikt voor caravans en vouwwagens

 • Rechthoekig matras op maat

  Bekijk matrassen

   


 • Frans matras op maat

  Bekijk matrassen

   


 • Matras met punt op maat

  Bekijk matrassen

   


 • Rechthoekig matras met uitsnede op maat

  Bekijk matrassen

   


 • Maatwerk matras schuine inwendige hoek

  Bekijk matrassen

   


 • Trapezium matras op maat

  Bekijk matrassen

   


 • Trapezium matras met 2 schuine hoeken

  Bekijk matrassen

   

Camper matras kopen bij De Matrassenman

Uw welverdiende vakantie is aangebroken en u gaat optimaal genieten door met de camper te gaan en staan waar u wilt. Om echt uit te kunnen rusten, heeft u uiteraard wel een goed camper matras nodig waarop u net zo comfortabel slaapt als thuis op uw eigen matras. Bij De Matrassenman vindt u campermatrassen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ga ook voor ultiem slaapcomfort en bestel uw maatwerk camper matras of kom langs in onze showroom in Enkhuizen.

Welk matras voor de camper kiezen?

Om goed te kunnen slapen, moet het matras passen bij uw lengte, gewicht en slaaphouding. Daarnaast telt uw persoonlijke voorkeur mee. Sommigen slapen graag op een zeer stevig matras, terwijl anderen liever op een zachtere variant slapen. Belangrijk is dat uw camper matras uw lichaam goed ondersteunt. Als u wat meer weegt, is een steviger matras dat meer ondersteuning biedt een goede optie.

Meestal wordt aangeraden om voor een camper matras te gaan dat een kerndikte heeft van minimaal 12 centimeter. Beter is het echter om een matras te kiezen met een kerndikte van 16 centimeter. Dit matras zal langer meegaan, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Uiteraard is de beste dikte ook afhankelijk van de ruimte in uw camper.

Verschillende materialen voor uw camper matras

Het materiaal van het matras zal voor een groot deel bepalen hoeveel slaapcomfort u mag verwachten. We lichten graag de verschillende matrasmaterialen toe:

Koudschuim

Een uitstekend materiaal is koudschuim, wat zeer een duurzaam en veerkrachtig is. Het is ademend en beschikt over de beste vochtregulerende eigenschappen. Dit komt uitstekend van pas als u vakantie viert in een warm land. Een matras van koudschuim gaat lang mee en dankzij de hoge veerkracht is kuilvorming doorgaans uitgesloten.

Traagschuim

Het grote voordeel van traagschuim is dat het zich precies vormt naar uw lichaamscontouren. Hierdoor voelt u bijna geen tegendruk, wat een groot voordeel is als u kampt met fysieke klachten. Traagschuim heeft een compactere celstructuur dan koudschuim, waardoor de warmte iets beter bewaard blijft.

Pocketvering

Met een pocketvering matras haalt u een goed ventilerend en stevig matras in uw camper. Dankzij de goede ventilatie is pocketvering een uitstekende keuze als u op vakantie gaat naar warme landen. De veren in de kern bewegen afzonderlijk, wat zorgt voor goed comfort. Tevens zit er een deklaag van koudschuim of traagschuim om de kern heen.

Ook een camper matras topper kopen?

Een camper matras topper kopen kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Misschien is het matras dat standaard bij uw camper geleverd werd wat aan de harde kant en wilt u meer comfort creëren. Dit is mogelijk met een topdekmatras. Bovendien gaat uw camper matras zo langer mee. Een tweepersoonstopper kan ook gebruikt worden om de geul tussen twee eenpersoonsmatrassen te dichten.

Bij De Matrassenman koopt u ook camper matras toppers kopen die u meer slaapcomfort bieden. Ze zijn in verschillende stevigheden en maten verkrijgbaar, waardoor we voor iedere vakantieganger de perfecte oplossing hebben.

Camper matras op maat

Bij camper matrassen kan er niet altijd worden uitgegaan van standaard maten. Het kan zijn dat u geen matras kunt vinden dat volledig naar wens is en dat de juiste afmetingen heeft. Dit hoeft gelukkig niet te betekenen dat u met minder comfort genoegen moet nemen. Bij De Matrassenman stelt u uw eigen matras samen en laat hem helemaal op maat maken. Dankzij onze eigen fabriek realiseren we een camper matras dat perfect in uw camper past, zoals een rechthoekig matras met uitsnede of schuine hoeken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

De Matrassenman is al sinds 1970 werkzaam in de productie en verkoop van matrassen en bedden. We produceren en verkopen niet alleen matrassen voor campergebruikers; we maken ook matrassen voor caravans en vouwwagens. Met meer dan 50 jaar ervaring leveren we comfortabele matrassen in iedere maat en naar ieders wensen. Heeft u vragen over ons assortiment of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Enkhuizen.

Maak een afspraak 0229 239 266