Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Speciale matrassen

Heeft u een matras nodig dat afwijkt van de standaard modellen? Bij De Matrassenman vindt u niet alleen een ruim assortiment aan topmatrassen, maar heeft u ook de mogelijkheid om een matras geheel op maat te laten maken. Daarnaast verkopen we speciale matrassen die we bij u bezorgen of die u zelf ophaalt in onze showroom in Enkhuizen. We produceren al onze matrassen zelf en garanderen dan ook 100% topkwaliteit.

Naar wat voor speciaal matras bent u op zoek?

Speciale matrassen van hoge kwaliteit

De Matrassenman is een familiebedrijf dat al sinds 1970 actief is op het gebied van productie en verkoop van topmatrassen. We houden de wensen van onze klanten goed in de gaten en bekijken ook altijd wat de populaire trends zijn. Aan de hand hiervan maken we niet alleen matrassen met standaard afmetingen, maar ook speciale matrassen voor mensen die graag een ander soort matras willen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan matrassen voor zware mensen die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die extra stevigheid nodig hebben. Deze matrassen zijn van een extra sterk materiaal gemaakt en bieden zodoende een nog betere ondersteuning. Daarnaast hebben we onder meer babymatrassen, caravan matrassen, camper matrassen en wiegmatrassen in onze collectie. Allemaal matrassen die anders zijn dan gewone modellen en die door ons met grote zorg worden gemaakt.

Wilt u een matras op maat?

Naast speciale matrassen verkopen we ook matrassen op maat. Voldoet een van onze matrassen niet helemaal aan wat u zoekt? Dan is het voor ons mogelijk om een aangepaste versie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een matras dat langer is dan de standaard maten, een rechthoekig matras met uitsnede of een Frans matras op maat. Daarnaast kunt u naast de maten ook de samenstelling bepalen. Gaat u voor traagschuim, koudschuim of wilt u een dubbelzijdig matras met andere stoffen voor de koudere en warmere dagen? Dankzij onze eigen fabriek zijn de mogelijkheden eindeloos.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op, zodat we op basis van uw specifieke wensen alle mogelijkheden kunnen bespreken. U bereikt ons via info@matrassenman.nl of 0229 239 266. Bent u op zoek naar een speciaal matras, maar wilt u deze het liefst eerst eens in het echt bekijken? We verkopen onze betaalbare kwaliteitsmatrassen niet alleen online, maar ook in onze showroom. Hier bent u van harte welkom voor advies, proefliggen of het samenstellen van uw eigen matras.

Adres
Zoutketen 45
1601EX Enkhuizen 0229-239266


Openingstijden

Maandag 09.00 - 16.30 uur
Dinsdag 09.00 - 16.30 uur
Woensdag 09.00 - 16.30 uur
Donderdag 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag 09.00 - 16.30 uur
Zaterdag 09.00 - 16.30 uur
Zondag Gesloten