Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Schuimrubber op maat

Online goedkoop schuimrubber op maat kopen voor matrassen, stoelen of banken. Schuimrubber op maat is ideaal voor speciale vormen, zoals in uw caravan. Wij leveren schuimrubber op maat in diverse kwaliteiten. Rechthoekige maten kunt u direct kopen via de webshop. Andere vormen snijden we graag op maat.

 • Gratis bezorging bij bestelling vanaf € 150,-
 • Lange levensduur
 • Vrijblijvende prijsopgave bij alternatieve vormen schuimrubber

Bent u op zoek naar speciale vormen schuimrubber? Wij maken het schuimrubber graag op maat. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via info@matrassenman.nl of 0229-239266.

Wat is schuimrubber?

Schuimrubber is een opvulmateriaal dat wordt verwerkt in bijvoorbeeld stoelen, banken, matrassen en kussens. De verende eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat schuimrubber op maat bij uitstek geschikt is voor deze zit- en ligmeubels.

Welk soort schuimrubber moet ik kopen?

U kunt bij ons schuimrubber bestellen in iedere door u gewenste afmeting. Ideaal voor mensen die in het bezit zijn van bijvoorbeeld:

 • Caravan
 • Bedstee
 • Duits bed
 • Eigengemaakt bed
 • Camper
 • Vouwwagen
 • Stoelen
 • Banken
 • Lounge sets
 • Boten
 • Andere onderdelen

Zowel in de lengte als in de breedte als in de hoogte kunt u zelf aangeven wat de maat is die u nodig heeft. Vul de velden 'lengte', 'breedte' en 'dikte' maat in centimeters op de productpagina in.

Polyether schuimrubber op maat

Het schuimrubber van polyether gebruikt men voornamelijk voor recreatieve doeleinden. Polyether schuimrubber op maat is bij uitstek geschikt als matras in boten, campers of caravans. U kunt polyether schuimrubber ook op maat laten maken voor bijvoorbeeld tuinsets. Over het algemeen is dit rubber alleen geschikt voor lichtgewicht doeleinden waarbij geen intensief gebruik wordt gemaakt van het schuim. Polyether heeft een lagere prijs dan koudschuim.

Ons Polyether SG25 schuimrubber (medium) wordt het vaakst gebruikt als rugkussen, hoofdbord, wandbekleding en verpakking. Het Polyether SG30 schuimrubber (stevig) wordt vooral aangewend als stoelkussen, bootkussen, caravankussen of camperkussen.

Koudschuim schuimrubber op maat

Koudschuim schuimrubber is de stevigste vorm van schuimrubber. De open celstructuur biedt een goede ventilatie. Hierdoor wordt de vochtregulatie verbeterd. Koudschuim schuimrubber heeft een anti-schimmel functie, waardoor dit materiaal uitstekend bruikbaar is voor buiten. Met koudschuim schuimrubber op maat kiest u dus voor een hoger lig- en zitcomfort.

Koudschuim schuimrubber HR40 heeft een medium lig- en zitcomfort. Dit rubber biedt genoeg comfort voor gebruik als stoelkussen, caravankussen, bootkussen, compleet matras, tuinset of ligkussen. Voor Koudschuim schuimrubber HR45 geldt hetzelfde als de HR40 variant. Echter heeft dit schuimrubber een stevig lig- en zitcomfort.

Schuimrubber op maat uitgesneden

Via onze website kunt u schuim op maat bestellen in standaard rechthoekige maten. Bent u op zoek naar een speciale vorm? Wij snijden het schuimrubber graag op maat. Andere vormen dan een rechthoek kunt u helaas niet online bestellen. Neem voor een kosteloze offerte op maat contact op met onze klantenservice. U kunt voor het uitsnijden van schuimrubber een mail sturen naar info@matrassenman.nl met een duidelijke tekening, de bijbehorende afmetingen en de schuimkeuze. In de meeste gevallen kunnen wij het schuimrubber op maat binnen 10 werkdagen leveren.

Goedkoop schuimrubber op maat online kopen

Schuimrubber op maat koopt u voordelig bij Matrassenman.nl. Wij bezorgen het schuimrubber op maat binnen 10 werkdagen. Bestellingen vanaf € 150,- worden gratis bezorgd in Nederland. Bestelt u voor minder dan € 150,-? Dan betaalt u slechts € 9,95 verzendkosten. Orders vanuit België worden op aanvraag bezorgd en hiervoor gelden andere tarieven. Een volledig overzicht van de verzendkosten vindt u hier. Omdat de schuimen op maat vaak per postnl of per pakket post worden aangeboden willen wij u vragen deze met ideal te betalen.

Service

Heeft u vragen over het gebruik van schuimrubber op maat of weet u niet welke soort geschikt is? Wij helpen u graag verder via 0229-239266 of info@matrassenman.nl.