Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassenfabriek Enkhuizen

Levertijden en Hoe kunt u betalen

Levertijden

Matrasmaten aangegeven met een groen vrachtwagentje worden binnen 24 uur verzonden op werkdagen (maandag t/m vrijdag), bestellingen die voor 12.00 uur worden besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden. Nadat de bestellingen zijn verzonden worden zij binnen 2 werkdagen bij u geleverd.

Voor alle andere matrassen, en maatwerk matrassen streven wij er naar om deze binnen 1-10 werkdagen bij u te bezorgen.
Waarom 1 tot 10 werkdagen? Onze matrassen worden in onze eigen fabriek in Enkhuizen (Nederland) speciaal voor u geproduceerd!
Onze kindermatrassen, topdekmatrassen, en 1 persoonsmatrassen worden geleverd op ware grote, verpakt in een grote plastic zak. Het voordeel is dat zij hierdoor gelijk gebruikt kunnen worden. 2 persoons matrassen worden vlak voor levering door ons vacuum verpakt en opgerold (Rollpack). Wij doen dit omdat het dusdanig grote pakketten zijn, die niet met elke willekeurige pakketdienst verzonden kunnen worden. Voor transport is hierdoor ook een goede planning noodzakelijk. Wij hebben een transportbedrijf die speciaal voor ons rijdt. De avond voor levering ontvangt u een mail met daar in een tijdsindicatie (tijdsblok van 2 uur) waarin de levering plaats vindt, in deze mail ontvangt u took een tracktrace code waarmee u de levering op de dag van levering kunt volgen.

Betaalmogelijkheden

Bij de Matrassenman.nl kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer informatie over iDEAL vindt u op https://www.ideal.nl

Klarna (alleen voor Nederlandse Klanten)
Betaling achteraf: tot 30 dagen na uw levering.
De kosten voor Klarna betalingen zijn € 7,50 deze worden via de website automatisch berekend bij uw bestelling.
Een andere optie is om met ideal te betalen bij het plaatsen van uw bestelling, hier worden geen extra kosten voor berekend.

Bancontact
De ideal voor onze belgische klanten: veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaling per overschrijving bank
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling vooraf aan ons over te maken. Dit kunnen wij ook van u vragen als u een speciale of afwijkende matras maat bij ons wilt bestellen. De bestelling wordt dan besteld/geleverd als de betaling door Matrassenman.nl is ontvangen.

Pinnen:
Als u uw bestelling komt ophalen in de winkel/showroom bij onze fabriek aan de Zoutketen 45 in Enkhuizen, dan is het mogelijk om te pinnen.

Verzendkosten

Verzendkosten Matrassen Nederland
Afhalen Fabriek/Showroom in Enkhuizen
  1. Gratis
Bestellingen tot en met € 48,- € 9,95
Bestellingen vanaf € 49,- Gratis
Waddeneilanden Op aanvraag

Verzendkosten Schuim op maat Nederland

Afhalen Fabriek/Showroom in Enkhuizen
  1. Gratis
Bestellingen tot en met € 149,- € 9,95
Bestellingen vanaf € 150,- Gratis
Waddeneilanden Op aanvraag

Verzendkosten Matrassen België Vlaanderen

Bestellingen tot en met € 198,- € 19,50
Bestellingen vanaf € 199,- Gratis

 

Verzendkosten Schuim op maat België Vlaanderen
Bestellingen tot en met € 198,- € 25,-
Bestellingen vanaf € 199,- Gratis

Kosten retour halen matras

Voor het retour halen van een matras binnen Nederland berekenen wij € 59,-

Voor het retour halen van een matras binnen België (Vlaanderen) berekenen wij € 89,-

Levering transporteur of postnl

  • Uw bestelling wordt door een transporteur/koerier of via postnl bij u thuis bezorgd.

Bij het invullen van uw gegevens worden uw adres gegevens en telefoonnummer gevraagd, geeft u alstublieft een telefoonnummer(s) op waarop u telefonisch bereikbaar bent! Zo kan onze transporteur/bezorger voor levering telefonisch contact met u op nemen.
1 tot 2 dagen voor levering ontvangt u een mail van onze transporteur. In deze mail staat ook een track trace code. Hiermee kunt u op de dag van levering, de levering van uw bestelling volgen. 
Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.

Onze transporteur is altijd alleen: alle bestellingen worden standaard bij de 1e beneden deur afgeleverd.

Kussens, dekbedden en bedtextiel
Bedtextiel, kussens, kindermatrasjes en (kleine stukken) schuim op maat worden verzonden via PostNL of per pakketservice. Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.
Bij bestellingen van bedtextiel, kussen, en dekbedden worden wij order onder de €49 euro € 9,95 aan verzendkosten berekend.

Voor meer informatie kunt u uw vraag per mail stellen via: info@matrassenman.nl
of u kunt bellen naar: 0229-239266