Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Bedbodems

Een goede bedbodem verbetert uw nachtrust, doordat het uw matras en uw lichaam nog meer ondersteuning biedt. De bedbodem zorgt namelijk voor een betere drukverdeling op uw lichaam. Wij hebben bedbodems beschikbaar in diverse varianten.

 • Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 49,-
 • Bedbodems veilig afrekenen via iDEAL
 • Beschikbaar in 70x200 cm, 80x200 cm en 90x200 cm

>> Waarom een bedbodem kopen?

  • 28 gekoppelde kantelbare latten, vast in dubbele rubbers.
  • Sterke solide bodem.
  • Gelaagd beukenhouten frame
  • Soepele schouder comfortzone, met verstevigde middensector.
  • Betreft eenvoudig bouwpakket
  € 79,00
  Selecteer uw maat
  70 x 200 (€ 79,00)
  80 x 200 (€ 79,00)
  90 x 200 (€ 79,00)
  • Actie: twee losse lattenbodems voor € 139,-
  • 28 gekoppelde kantelbare latten, vast in dubbele rubbers.
  • Sterke solide bodem.
  • Gelaagd beukenhouten frame
  • Soepele schouder comfortzone, met verstevigde middensector.
  € 139,00
  Selecteer uw maat
  70 x 200 (€ 139,00)
  80 x 200 (€ 139,00)
  90 x 200 (€ 139,00)
 • Maakt elk bed elektrisch verstelbaar
  Geschikt voor alle bedbodems
  Kan voor alle type matrassen worden gebruikt
  Geschikt voor bedden met breedte van 80 tot 110cm

   

  € 229,00

Online bedbodem kopen

Bestel online een goedkope bedbodem vanaf slechts € 59,- bij Matrassenman.nl. U koopt eenvoudig uw bedbodem door deze in uw winkelwagen te plaatsen. Vervolgens klikt u op de groene bestelknop. Vul uw gegevens in en betaal eenvoudig via iDEAL. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd als uw order groter is dan € 49,-.

Eigenschappen van een goede bedbodem

Een bedbodem ondersteunt uw matras en zorgt voor de benodigde ventilatie. De bedbodem bepaalt minimaal 20% van het slaapcomfort van uw bed. Het voordeel van een houten lattenbodem ten opzichte van een spiraalbodem is dat deze individuele ondersteuning biedt op ieder lichaamsdeel.

Instelbare comfortzone bij uw schouder

Bij een vaste lattenbodem zijn de latten vastgezet op gefixeerde of kantelbare punten. Deze lattenbodems hebben schoudercomfortzones in het midden. Deze zorgen ervoor dat de druk die wordt uitgeoefend op uw lichaam naar uw wens ingesteld kan worden voor de optimale ondersteuning. De vlakke lattenbodems worden geproduceerd van beukenhout met meerdere lagen, waardoor u gegarandeerd een solide bedbodem heeft. Een bedbodem met latten heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar.

Geschiktheid van vlakke lattenbodems

De vlakke lattenbodems zijn op schouderhoogte handmatig per lat instelbaar. Hierdoor zijn de bedbodems voor alle soorten matrassen en ledikanten geschikt, zoals koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en latex matrassen. Een vlakke lattenbodem is te gebruiken voor zowel een eenpersoonsmatras, een tweepersoonsmatras en twee eenpersoonsmatrassen.

Het aantal latten per lattenbodem

Wij leveren luxe lattenbodems met 42 latten en een goedkope variant met 28 latten. Beide lattenbodems bieden voldoende ondersteuning voor een goede nachtrust. De lattenbodem met 42 latten is voornamelijk geschikt voor zware belasting. Verder geldt bij een lattenbodem: hoe meer latten, des te meer comfort deze biedt.

Verschillende afmetingen van de bedbodems

Onze bedbodems zijn beschikbaar in alle reguliere afmetingen: 70x200 cm, 80x200 cm en 90x200 cm. Kies bij een tweepersoonsbed altijd voor twee losse bedbodems. Bij bestelling van twee bedbodems krijgt u tot € 19,- korting op uw bestelling. Bestel direct het actieartikel ACTIE: Twee vlakke lattenbodems 28 lats.

Poten voor uw bedbodem

U moet een potenset aanschaffen als de bedbodem vrijstaand in het ledikant geplaatst wordt. Er ontstaat hierdoor geen druk op het ledikant, waardoor deze niet kan piepen of kraken. De set met poten is geschikt voor zowel vlakke lattenbodems als elektrische lattenbodems.

Neem contact met ons op

Wilt u eerst meer informatie over welke bedbodem voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op via 0229 239 266 of vul het contactformulier in.

Maak een afspraak Bel: 0229 239 266