Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Vrachtwagen matras

Een goede nachtrust onderweg is essentieel en daarvoor heeft u een vrachtwagen matras nodig dat exact past in uw slaapcabine en aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bij De Matrassenman koopt u een hoogwaardig matras op maat voor uw vrachtwagen en profiteert u van de volgende voordelen:

 • U bestelt via de webshop eenvoudig een vrachtwagen matras in de perfecte maat
 • Persoonlijk advies in onze showroom
 • Het matras wordt in onze eigen Nederlandse fabriek gemaakt
 • Rechthoekig matras op maat

  Bekijk matrassen

 • Frans matras op maat

  Bekijk matrassen

 • Matras met punt op maat

  Bekijk matrassen

 • Rechthoekig matras met uitsnede op maat

  Bekijk matrassen

 • Maatwerk matras schuine inwendige hoek

  Bekijk matrassen

 • Trapezium matras op maat

  Bekijk matrassen

 • Trapezium matras met 2 schuine hoeken

  Bekijk matrassen

 • Andere vorm matras

  Neem contact met ons op

Zit de gewenste vorm er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we de gewenste vorm voor u kunnen realiseren.

Waarom een goed vrachtwagen matras kopen?

Wanneer u als beroepschauffeur vaak en lang onderweg bent, heeft u voldoende rust nodig. Er wachten u de volgende dag tenslotte weer de nodige kilometers die u moet afleggen zonder dat uw veiligheid en die van andere weggebruikers in gevaar komt. Misschien maakt u al geruime tijd gebruik van een standaardmatras dat al in uw truck zat, zonder u af te vragen of dit matras optimale nachtrust biedt.

Lichamelijke klachten voorkomen

Een vrachtwagen matras is een essentieel onderdeel van uw beroep. Met een hoogwaardig vrachtwagen matras slaapt u beter en wordt u de volgende dag fris en uitgerust wakker. Maar het allerbelangrijkste is dat een goed vrachtwagen matras lichamelijke klachten voorkomt. Als u vaak slaapt op een matras van matige kwaliteit kan dat bijvoorbeeld leiden tot rug- of schouderklachten. En dat maakt het rijden in uw truck een stuk minder prettig.

Elke maat truckmatras beschikbaar

Niet iedere slaapcabine heeft dezelfde afmetingen, maar dat is bij ons geen probleem. In onze eigen Nederlandse fabriek maken we uw truckmatras namelijk op maat. Dat kan een rechthoekig truckmatras zijn, maar bijvoorbeeld ook een maatwerkmatras met een uitsnede of een schuine inwendige hoek. Ook een trapezium truckmatras op maat behoort tot de mogelijkheden. Zo bestelt u gegarandeerd een perfect matras voor in uw cabine.

Welk soort vrachtwagen matras bestellen?

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat een matras perfect past bij uw lengte, gewicht en slaaphouding. U heeft de keuze uit een zacht matras of een wat steviger model, dit hangt af van uw persoonlijke wensen. Bent u wat zwaarder, dan biedt een stevig matras meer comfort dan een zacht matras. Ook de dikte van het matras speelt een rol. Voor welke dikte u kiest, hangt voornamelijk af van de ruimte die u heeft in de cabine. Indien mogelijk, kies dan voor een vrachtwagen matras met een kerndikte van 16 centimeter.

Verschillende soorten matrassen

Wij maken vrachtwagen matrassen met verschillende vullingen:

 • Een koudschuim matras is veerkrachtig en beschikt over uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Het biedt veerkracht en een balans tussen comfort en stevigheid. Doordat u koeler slaapt komt dit matras goed van pas als u regelmatig in warme landen rijdt.
 • Een traagschuim matras vormt zich helemaal naar de contouren van uw lichaam en geeft weinig tegendruk. Omdat het matras reageert op warmte voor gepersonaliseerde ondersteuning en verlichting is het ideaal als u te maken heeft met fysieke klachten.
 • Een hybride matras is voorzien van een nieuwe generatie schuim, bestaand uit koudschuim en polyether. Dit maakt het matras zeer veerkrachtig Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een matras met gecombineerde schuimlagen naar uw voorkeur samen te stellen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Elk matras is van topkwaliteit en onderscheidt zich door specifieke eigenschappen. Weet u niet welke matrassoort het beste bij u past? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Enkhuizen.

Maak een afspraak 0229 239 266