Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Zekerheden

3 jaar Garantie*

Om aanspraak te maken op garantie, dienen zowel het matras als de hoes heel te zijn en niet vervuild, ook dient de originele aankoopfactuur aanwezig te zijn. Het matras dient te worden gebruikt op de juiste bodem en op de juiste manier te worden onderhouden.
Onderdeel van onze garanties is dat de door ons vervaardigde matrassen gedurende de garantieperiode vrij van productiefouten of mankementen blijven als deze zich zouden voordoen bij rechtmatig gebruik. Indien het matras een defect vertoond zal deze gerepareerd of omgeruild worden. 
De garantieperiode wordt door een reparatie of vervanging niet verkort of verlengd.

Als u denkt aanspraak te kunnen maken op de garantie, dan kunt u uitsluitend terecht bij onze fabriek in Enkhuizen. Door onze klanten deze service te bieden kan het matras ter plekke gerepareerd worden of vervangen en zit u als klant geen dag zonder matras. U kunt hiervoor bij ons een afspraak maken. Bent u niet in staat met uw matras naar onze fabriek te komen dan dient u hiervoor zelf transport te regelen.
*Op partij goederen, actie matrassen en demo matrassen, lattenbodems wordt 1 jaar garantie gegeven. Op draadbreuk en slijtage van matrashoezen wordt geen garantie verleend.


De fabrieksgarantie geldt voor alle natuurlijke gebreken of veranderingen die een zichtbare kuilvorming (groter dan 2 cm) veroorzaken. Normale veranderingen in hardheid of eigenschappen die de drukverlagende eigenschappen niet aantasten, vallen niet onder de garantie. De garantie geldt alleen voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Schade door oneigenlijk gebruik, het inklinken van de afdeklagen met minder dan twee centimeter en afname van de oorspronkelijke stramheid van het interieur tot 20%, evenals een normale slijtage, vallen niet onder deze garantie. Uitgesloten zijn scheuren die ontstaan zijn aan de zijkanten van de matraskern door het matras verkeerd op te tillen.

Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling of beschadiging na levering vervallen tevens alle garantie aanspraken.

De bovenstaande aangegeven garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten welke u al heeft omtrent garantie en conformiteit.

Klachten

Het is altijd mogelijk om een klacht aan ons te melden. Wij nemen klachten altijd in behandeling. Klachten over producten, service of leveringen kunt u telefonisch of per e-mail indienen. Samen met u wordt dan naar de beste oplossing gezocht. Iedere klacht zullen wij individueel behandelen en uiterlijk binnen 2 weken beantwoorden.

Heeft u een klacht over een product?

Mocht u een klacht hebben dan kunt u telefonisch contact met ons op nemen of ons mailen.
Als het gaat om een productfout, dan zullen wij de garantie in werking zetten.
Wij ontvangen dan graag de volgende informatie van u.

  •  welk factuurnummer had uw bestelling?
  •  wat is uw naam, adres en telefoonnummer?
  •  welk artikel betreft het ?
  •  wat is klacht? Kunt u ons een nauwkeurige beschrijving geven?
  •  heeft u misschien een foto gemaakt van het artikel?

 

Heeft u een klacht over ons, als bedrijf?

Service vinden wij bij de Matrassenman zeer belangrijk. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als u niet tevreden bent over onze service of producten, dan horen wij dat graag. Wij zien dit namelijk als een gratis advies waar we van kunnen leren om onszelf te verbeteren.

Klantenservice

U kunt mailen naar onze klantenservice:  info@matrassenman.nl of bellen naar 0229-239266 (maandag t/m zaterdag van 9 tot 16 uur).