Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Kindermatrassen

Kindermatrassen kopen

Bekijk ons volledige aanbod kindermatrassen hierboven. Klik op de matrasmaten om uw gewenste maat te bestellen. Bent u op zoek naar een afwijkende maat kindermatras? Neem dan contact met ons op.

Goede ventilatie

Aangezien kinderen vrij veel vocht verliezen in hun slaap is het ook belangrijk dat het kindermatras goed moet kunnen ademen en dat er aan beide kanten op kan worden geslapen. Zo kan het matras drogen als het wordt omgedraaid.

Kindermatras hoezen

Al onze hoezen zijn anti-allergisch behandeld en CFK-vrij (het matras bevat dus geen chloorfluorkoolstofverbinding). Tevens kunt u de hoezen gemakkelijk afristen en zijn de hoezen geschikt om in de wasmachine te doen. Deze hoezen kunnen gewassen worden op 30 à 40 graden.

Bent u op zoek naar een matras dat u beschermt tegen huisstofmijt? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0229 – 239 266 en per e-mail via info@matrassenman.nl.

HR Koudschuim kindermatras

HR (high resilience) koudschuim, oftewel koudschuim met een hoge densiteit, is zeer geschikt voor kinderen omdat het snel vocht kan afvoeren. Daarnaast is het een veerkrachtig matras dat veel ondersteuning biedt. Vooral in de jonge jaren is deze ondersteuning erg belangrijk voor een optimale groei. Ook zorgt het koudschuim voor een optimale temperatuur voor uw kindje. Bent u op zoek naar een babymatras voor de allerkleinste? Neem dan een kijkje op onze pagina over babymatrassen.

Voorkom rugklachten

Kindermatrassen moeten voldoende ondersteuning bieden aan de wervelkolom. Doordat het matras zich vormt naar de druk van het hoofd, schouders en heupen blijft de wervelkolom recht. Dit is vooral bij kinderen erg belangrijk: zo kunnen latere rugklachten voorkomen worden.

Alle matrasmaten voor kinderen

Wij hebben goedkope kindermatrassen beschikbaar voor alle peuters. Een kindermatras van Matrassenman.nl is minimaal 14 cm dik, waardoor uw kind altijd geniet van maximaal slaapcomfort. Voor peuters hebben wij drie geschikte matrasmaten. Voor kinderen tot en met vier jaar adviseren wij de volgende matrasmaten:

  • Matras 70 x 140
  • Matras 70 x 150
  • Matras 70 x 160

Voor meer informatie over onze kindermatrassen neemt u telefonisch contact op via 0229 – 239 266 of per e-mail via info@matrassenman.nl.