Topdekmatras op maat

Bij de Matrassenman is het ook mogelijk om topdekmatrassen in speciale maten of afwijkende maten te bestellen, bijvoorbeeld voor ouderwetse bedden (bedstedes), eigen gemaakte bedden, Duitse bedden, maar ook voor campers, caravans, vouwwagens, boten etc.

Topdekmatras op maat maat nodig?

Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem, wij kunnen hem voor u bestellen. Bij ons kunt u matrassen bestellen in elke gewenste afmeting, zowel in de lengte als in de breedte. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijs aanvraag! en tevens onze snelle levertijden.

Speciaal topdekmatras op maat voor bijvoorbeeld caravan 

Heeft u een speciaal topdekmatrasmatras nodig? Bijvoorbeeld een Frans bed voor uw caravan, of een Delta matras voor uw boot? Geen probleem, wij kunnen hem speciaal voor u laten maken! Bij ons kunt u topdekmatrassen bestellen in elke gewenste afmeting, zowel in de lengte als in de breedte als dikte, en met schuine hoeken en of rondingen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijs aanvraag!

Voor deze speciale maten geldt wel dat u verplicht bent om deze matras(sen) af te nemen, omdat deze speciaal voor u op bestelling worden gemaakt, daarom vragen wij u ook om deze van te voren aan ons te betalen. Zodra de betaling binnen is, wordt het matras voor u gemaakt.

Levertijden afwijkende matrassen of speciale maten

Ook de speciale en afwijkende maten kunnen wij (meestal) binnen 10 werkdagen leveren! Mocht dit niet zo zijn, dan hoort u dit tijdig van ons. Mail ons voor meer informatie, voor een prijsopgave of als u een speciale maat wilt bestellen.