Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Hoe kunt u betalen

Betaalmogelijkheden

Bij de Matrassenman.nl kunt u kiezen uit de navolgende betaalmethoden.

Contant / Rembours

U kunt uw bestelling contant / onder rembours afrekenen aan onze transporteur. U loopt geen risico en rekent met contant geld af bij de levering van uw bestelling. De kosten hiervoor zijn € 14,50

LET OP: Het is NIET mogelijk om bij onze transporteur/bezorger te pinnen. Bedtextiel, kussens, kindermatrasjes en schuimen op maat en topdekmatrassen worden verzonden via PostNL of per pakketservice. Het is dan bij aflevering helaas niet mogelijk om contant te betalen. Als u één van bovenstaande artikelen bij ons besteld, zou u deze dan met iDEAL willen afrekenen?

iDEAL

Veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer informatie over iDEAL vindt u op https://www.ideal.nl/.

Bancontact
De ideal voor onze belgische klanten: veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaling per overschrijving bank

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling vooraf aan ons over te maken. Dit kunnen wij ook van u vragen als u een speciale of afwijkende matras maat bij ons wilt bestellen. De bestelling wordt dan besteld/geleverd als de betaling door Matrassenman.nl is ontvangen.

Pinnen:

Als u uw bestelling komt ophalen in de winkel bij onze fabriek aan de Zoutketen 45 in Enkhuizen, dan is het mogelijk om te pinnen.

Verzendkosten


Verzendkosten Nederland

Afhalen Fabriek/Showroom in Enkhuizen
  1. Gratis
Bestellingen tot en met € 48,- € 7,50
Bestellingen vanaf € 49,- Gratis
Waddeneilanden Op aanvraag


Verzendkosten België Vlaanderen

Bestellingen tot en met € 198 € 19,50
Bestellingen vanaf € 199 Gratis

Uw bestelling wordt door een transporteur/koerier of via postnl bij u thuis bezorgd.

Bij het invullen van uw gegevens worden uw adres gegevens en telefoonnummer gevraagd, geeft u alstublieft een telefoonnummer(s) op waarop u telefonisch bereikbaar bent. Zo kan onze transporteur/bezorger enkele dagen voor levering telefonisch contact met u op nemen, om een bezorgdag en tijdstip van levering door te geven. Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.

Onze transporteur is altijd alleen: alle bestellingen worden standaard bij de 1e beneden deur afgeleverd.

Kussens, dekbedden en bedtextiel

Kussens, dekbedden en bedtextiel kunnen ook apart/alleen worden besteld. Bij een bedrag tot € 48,- wordt hiervoor wordt € 7,50 aan verzendkosten berekend. Bedtextiel, kussens, kindermatrasjes en schuimen op maat worden verzonden via PostNL of per pakketservice, echter is het dan helaas niet mogelijk om contant te betalen bij aflevering. Als u één van bovenstaande artikelen bij ons besteld, zou u deze dan met iDEAL willen afrekenen. Alvast bedankt. Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.

Levertijden

Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 1-10 werkdagen te bezorgen. Waarom 1 tot 10 werkdagen? Onze matrassen worden in Nederland geproduceerd en worden geleverd op ware grote, verpakt in een grote plastic zak. Het voordeel is dat zij hierdoor gelijk gebruikt kunnen worden. Echter omdat het zulke grote pakketten zijn kunnen deze niet met elke willekeurige pakketdienst verzonden worden. En is er voor het transport ook een goede planning noodzakelijk. Wij hebben een eigen transportbedrijf die voor ons rijdt.  Onze klanten worden per telefoon of per mail op de hoogte gebracht op welke dag en in welk tijdsvlak (van een paar uur) de bestelling geleverd wordt.

Let op: Maakt u gebruik van contante betaling bij bezorging? U dient dan te betalen met contant geld: de chauffeur heeft géén pinapparaat bij zich! Een andere optie is om met iDEAL te betalen bij het plaatsen van uw bestelling.

Kosten retour halen matras

Retour halen Matras
Voor het retour halen van een matras(sen) binnen Nederland berekenen wij € 59,-

Voor het retour halen van een matras(sen) binnen België (Vlaanderen) berekenen wij € 89,-

Voor meer informatie: info@matrassenman.nl