Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Hoe kunt u betalen

Betaalmogelijkheden

Bij de Matrassenman.nl kunt u kiezen uit de navolgende betaalmethoden.

iDEAL

Veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer informatie over iDEAL vindt u op https://www.ideal.nl/.

Klarna (alleen Nederlandse Klanten)
Betaling achteraf: tot 30 dagen na uw levering.
De kosten voor Klarna betalingen zijn €7,50 deze worden via de website automatisch berekend bij uw bestelling.
Een andere optie is om met ideal te betalen bij het plaatsen van uw bestelling, hier worden geen extra kosten voor berekend.

Bancontact
De ideal voor onze belgische klanten: veilig vooruit betalen bij het plaatsen van uw bestelling. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaling per overschrijving bank

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling vooraf aan ons over te maken. Dit kunnen wij ook van u vragen als u een speciale of afwijkende matras maat bij ons wilt bestellen. De bestelling wordt dan besteld/geleverd als de betaling door Matrassenman.nl is ontvangen.

Pinnen:

Als u uw bestelling komt ophalen in de winkel/showroom bij onze fabriek aan de Zoutketen 45 in Enkhuizen, dan is het mogelijk om te pinnen.

Verzendkosten


Verzendkosten Matrassen Nederland

Afhalen Fabriek/Showroom in Enkhuizen
  1. Gratis
Bestellingen tot en met € 48,- € 7,50
Bestellingen vanaf € 49,- Gratis
Waddeneilanden Op aanvraag


Verzendkosten Schuim op maat Nederland

Afhalen Fabriek/Showroom in Enkhuizen
  1. Gratis
Bestellingen tot en met € 98,- € 7,50
Bestellingen vanaf € 99,- Gratis
Waddeneilanden Op aanvraag


Verzendkosten Matrassen België Vlaanderen

Bestellingen tot en met € 198,- € 19,50
Bestellingen vanaf € 199,- Gratis

Verzendkosten Schuim op maat België Vlaanderen

Bestellingen tot en met € 198,- € 25,-
Bestellingen vanaf € 199,- Gratis

Uw bestelling wordt door een transporteur/koerier of via postnl bij u thuis bezorgd.

Bij het invullen van uw gegevens worden uw adres gegevens en telefoonnummer gevraagd, geeft u alstublieft een telefoonnummer(s) op waarop u telefonisch bereikbaar bent. Zo kan onze transporteur/bezorger voor levering telefonisch contact met u op nemen. Via de mail ontvangt u een bezorgdag en tijdstip van levering. In deze mail kunt u op de dag van levering ook uw bestelling live volgen.
Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.

Onze transporteur is altijd alleen: alle bestellingen worden standaard bij de 1e beneden deur afgeleverd.

Kussens, dekbedden en bedtextiel

Kussens, dekbedden en bedtextiel kunnen ook apart/alleen worden besteld. Bij een bedrag tot € 48,- wordt hiervoor wordt € 7,50 aan verzendkosten berekend. Bedtextiel, kussens, kindermatrasjes en schuimen op maat worden verzonden via PostNL of per pakketservice, echter is het dan helaas niet mogelijk om contant te betalen bij aflevering. Als u één van bovenstaande artikelen bij ons besteld, zou u deze dan met iDEAL willen afrekenen. Alvast bedankt. Indien uw bestelling wordt verzonden via postnl ontvangt u van postnl een track trace code via de mail.

Levertijden

Wij streven er naar om alle bestellingen binnen 1-10 werkdagen te bezorgen. Waarom 1 tot 10 werkdagen? Onze matrassen worden in onze eigen fabriek in Nederland speciaal voor u geproduceerd en worden meestal geleverd op ware grote, verpakt in een grote plastic zak. Het voordeel is dat zij hierdoor gelijk gebruikt kunnen worden. Echter omdat het zulke grote pakketten zijn kunnen deze niet met elke willekeurige pakketdienst verzonden worden. En hierdoor is er voor het transport ook een goede planning noodzakelijk. Wij hebben een transportbedrijf die voor ons rijdt. Onze klanten worden per mail op de hoogte gebracht op welke dag en in welk tijdsvlak (van een paar uur) de bestelling geleverd wordt.

Kosten retour halen matras

Retour halen Matras
Voor het retour halen van een matras(sen) binnen Nederland berekenen wij € 59,-

Voor het retour halen van een matras(sen) binnen België (Vlaanderen) berekenen wij € 89,-

Voor meer informatie: info@matrassenman.nl