Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Twijfelaar matras

Bent u op zoek naar een twijfelaar matras? De Matrassenman helpt u verder met een uitgebreid aanbod en keuze uit verschillende afmetingen. We bieden uitstekende kwaliteit twijfelaar matrassen aan tegen een scherpe prijs. Ga voor optimaal slaapcomfort en kom langs in onze showroom of bestel uw matras gemakkelijk online.

 • Gratis binnen 10 werkdagen thuisbezorgd
 • Gemaakt in onze eigen fabriek
 • Maatwerk en zelf samenstellen mogelijk
 • 30 dagen proefslapen
 • Rechthoekig matras op maat

  Bekijk matrassen

   

 • Frans matras op maat

  Bekijk matrassen

   

 • Matras met punt op maat

  Bekijk matrassen

   

 • Rechthoekig matras met uitsnede op maat

  Bekijk matrassen

   

 • Maatwerk matras schuine inwendige hoek

  Bekijk matrassen

   

 • Trapezium matras op maat

  Bekijk matrassen

   

 • Trapezium matras met 2 schuine hoeken

  Bekijk matrassen

   

Afmeting twijfelaar matras

Een twijfelaar matras is 120 of 140 cm breed en heeft doorgaans een standaardlengte van 200 cm. Deze maten maken het matras net wat breder dan een eenpersoonsmatras en iets smaller dan een tweepersoonsmatras. Vandaar de naam twijfelaar. Dit matras is ideaal als u alleen slaapt en van veel ruimte houdt of als u met zijn tweeën heerlijk knus wilt liggen.

Twijfelaar matras 120x200 of 140x200 cm

Een matras met de maatvoering 120x200 cm of 140x200 cm is de meest gangbare afmeting voor twijfelaars, maar dankzij onze eigen fabriek kunnen we uw twijfelaar matras geheel op maat maken. Dit biedt ons de mogelijkheid om afwijkende lengte- en breedtematen te realiseren, zoals 120x190 of 140x190 cm, maar ook om een specifieke vorm te creëren. Bijvoorbeeld als er sprake is van een afwijkende vorm, zoals een rechthoekig matras met een uitsnede op maat.

Uw eigen twijfelaar matras samenstellen

Bij het kopen van een twijfelaar matras speelt de afmeting een belangrijke rol, maar het slaapcomfort natuurlijk ook. Het slaapcomfort is voor iedereen persoonlijk en daarom bieden we uitgebreid aanbod twijfelaar matrassen aan. Bij ons kunt u ook uw eigen matras samenstellen met verschillende materialen: traagschuim, koudschuim en pocketvering. We lichten ze graag toe:

Traagschuim

Traagschuim kenmerkt zich door de aanpassing aan de vormen van uw lichaam. De lichaamsdruk en warmte op een twijfelaar matras van traagschuim zorgen ervoor dat de contouren van uw lichaam als het ware worden overgenomen. Hierdoor ervaart u optimaal slaapcomfort.

Pocketvering

Een pocketvering matras kenmerkt zich door de pocketveren en biedt ondersteuning aan het lichaam op plekken waar dat nodig is.

Koudschuim

Koudschuim bestaat uit stevig schuimmateriaal en heeft een grote veerkracht, waardoor er sprake is van optimale ondersteuning voor uw lichaam.

Twijfelaar matras kopen

Heeft u een twijfelaar matras op het oog? Dan bestelt u hem in slechts een paar stappen:

 1. Voeg het gewenste twijfelaar matras toe aan uw winkelwagen.
 2. Controleer uw bestelling en vul vervolgens uw gegevens in.
 3. Kies uit verzenden of afhalen op onze locatie en selecteer een betaalwijze.
 4. Loop de ingevulde gegevens na en bevestig uw bestelling.

Kom langs in onze showroom

Een matras kopen is een aankoop waarvan u zeker wilt weten dat het een goede investering is. Daarom nodigen we u graag uit om onze showroom in Enkhuizen te bezoeken, zodat u kunt proefliggen. We luisteren naar uw slaapwensen en voorzien u vervolgens van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u het juiste twijfelaar matras koopt. En ligt het gewenste matras niet in de showroom? Dan stellen we hem graag met u samen, volledig op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Vragen over onze twijfelaar matrassen?

Heeft u vragen over onze twijfelaar matrassen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van De Matrassenman? Maak dan gebruik van onze online chatfunctie of neem contact op voor meer informatie. U kunt ook een afspraak maken om bij ons langs te komen.

Maak een afspraak 0229 239 266