Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Topper Koudschuim HR55 soepel de luxe maatwerk met uitsnede

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters).

Maximale breedte: 180 cm
Maximale lengte: 220 cm
Dit Topdekmatras HR koudschuim biedt orthopedisch verantwoorde lichaamsondersteuning om uw slaapcomfort te verhogen.

De kern van dit koudschuim topdekmatras

  • Bevat 6 cm hoogwaardig HR55 koudschuim voor soepel slaapcomfort.
  • Voorzien van een anti allergische, luxe anti allergische comfort hoes
  • De hoes is volledig wasbaar
  • Milieuvriendelijk geproduceerd: geheel CFK-vrij
  • Koudschuim topdekmatras van Nederlandse makelij
  • Optioneel 100% katoenen Organic matrashoes

 

Verhoog het slaapcomfort van uw huidige matras

Dit topdekmatras is volledig gemaakt volgens de laatste matrastechnologieën. De comfortabele eigenschappen van dit koudschuim topdekmatras zijn te vergelijken met een latex topper. Er ontstaat bijvoorbeeld vrijwel geen kuilvorming bij een koudschuim topdekmatras. Een koudschuim topdekmatras ademt echter veel beter dan een latex matras. Hierdoor blijft dit topdekmatras lekker koel tijdens zwoele zomerdagen. Dit flexibele topdekmatras met koudschuim wordt gespecificeerd met de hardheid ‘Soepel’. Door dit topdekmatras op uw huidige matras te leggen, verandert u gemakkelijk de hardheid van uw matras. Door de goede ventilerende werking van het koudschuim voldoet dit topdekmatras aan alle eisen voor een gezond slaapklimaat. Bovendien is dit topdekmatras volledig vrij van schadelijke stoffen (gla).

 

Verleng de levensduur van uw matras

Het Topdekmatras HR koudschuim verlengt de levensduur van uw matras. Een matras slijt aanzienlijk minder als deze wordt beschermd door een topdekmatras. Bovendien houdt de topper uw matras hygiënisch en schoon. De tijk van dit topdekmatras is gemakkelijk afritsbaar en eenvoudig te wassen. Houd er wel rekening mee dat een topdekmatras minder lang meegaat dan een regulier matras.

 

Een topdekmatras vermindert de hinder van een aansluitkuil

Een tweepersoons topdekmatras zorgt ervoor dat u minder last heeft van de aansluitkuil tussen twee losse matrassen. Het voorkomt dat u in de kuil tussen twee losse matrassen glijdt. Zoekt u een andere afmeting? Klik hier voor een matras op maat. Heeft u liever een dikker of een dunner matras? Bekijk dan het volledige assortiment koudschuim matrassen of topdekmatrassen.

 

Certificaten van dit HR koudschuim topdekmatras

De schuimen en stoffen in dit topdekmatras beschikken over diverse certificaten. Bovendien worden de toppers volledig medisch getest. De schuimen en stoffen zijn goedgekeurd volgens de onderstaande certificaten:

  • Certipur
  • LGA
  • Öko-Tex
  • CE-Label

U vindt hier meer informatie over de certificaten.

 

Schrijf een review
Uw waardering
Stel een vraag over dit product