Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Topdekmatras koudschuim Soft de luxe maatwerk trapezium

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters).

Maximale breedte: 180 cm
Maximale lengte: 220 cm

De kern van dit koudschuim topdekmatras

  • Bevat 6 cm hoogwaardig extra zacht koudschuim voor een heerlijk slaapcomfort
  • Totale dikte van deze topper: circa 8 cm
  • Voorzien van een antiallergische, afritsbare hoes
  • De hoes is volledig wasbaar
  • Milieuvriendelijk geproduceerd: geheel CFK-vrij
  • Optioneel 100% katoenen Organic matrashoes

Verhoog het slaapcomfort van uw huidige matras

Dit topdekmatras is volledig gemaakt volgens de laatste matrastechnologieën. De comfortabele eigenschappen van dit koudschuim topdekmatras zijn te vergelijken met een latex topper, alleen wel in de zachtste uitvoering. Er ontstaat bijvoorbeeld vrijwel geen kuilvorming bij een koudschuim topdekmatras. Een koudschuim topdekmatras ademt echter veel beter dan een latex matras. Hierdoor blijft dit topdekmatras lekker koel tijdens zwoele zomerdagen. Dit flexibele topdekmatras met koudschuim wordt gespecificeerd met de hardheid ‘zacht’. Door dit topdekmatras op uw huidige matras te leggen, verandert u gemakkelijk de hardheid van uw matras. Door de goede ventilerende werking van het koudschuim voldoet dit topdekmatras aan alle eisen voor een gezond slaapklimaat. Bovendien is dit topdekmatras volledig vrij van schadelijke stoffen (gla).

 

Verleng de levensduur van uw matras

Het Topdekmatras HR koudschuim verlengt de levensduur van uw matras. Een matras slijt aanzienlijk minder als deze wordt beschermd door een topdekmatras. Bovendien houdt de topper uw matras hygiënisch en schoon. De tijk van dit topdekmatras is gemakkelijk afritsbaar en eenvoudig te wassen. Houd er wel rekening mee dat een topdekmatras minder lang meegaat dan een regulier matras.

 

Een koudschuim topmatras vermindert de hinder van een aansluitkuil

Een tweepersoons topdekmatras zorgt ervoor dat u minder last heeft van de aansluitkuil tussen twee losse matrassen. Het voorkomt dat u in de kuil tussen twee losse matrassen glijdt. Zoekt u een andere afmeting? Klik hier voor een matras op maat. Heeft u liever een dikker of een dunner matras? Bekijk dan het volledige assortiment koudschuim matrassen of topdekmatrassen.

 

Certificaten van dit HR koudschuim topdekmatras

De schuimen en stoffen in dit topdekmatras beschikken over diverse certificaten. Bovendien worden de toppers volledig medisch getest. De schuimen en stoffen zijn goedgekeurd volgens de onderstaande certificaten:

  • Certipur
  • LGA
  • Öko-Tex
  • CE-Label

U vindt hier meer informatie over de certificaten.

 

Schrijf een review
Uw waardering
Stel een vraag over dit product