Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Joepie 4-seizoenen kinderdekbed

Joepie 4-seizoenen kinderdekbed
  • Joepie 4-seizoenen kinderdekbed
  • Joepie 4-seizoenen kinderdekbed
Naam Joepie 4-seizoenen kinderdekbed
Prijs
€ 86,95
Waardering
= verzending binnen 24 uur.
= verzending binnen 7 dagen.
Dekbed maten
120 x 150 + (€ 86,95)
Aantal
webshopkeurmerk

Het Joepie kinderdekbed zorgt voor een optimaal slaapcomfort gedurende het hele jaar. Het Joepie kinderdekbed van Polydaun heeft een tijk van 100% katoen, deze tijk zorgt ervoor dat transpiratievocht niet word vastgehouden en biedt optimale ventilatie.
Het Joepie 4 seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel 200gr/m² en een herfst deel van 350gr/m² welke u door middel van drukknopen kunt samen voegen voor een heerlijk warm winterdekbed die u gedurende het hele jaar een warm comfort biedt.

Daarnaast is het dekbed anti allergisch. De 3D isocraft vullig met Tripleguard behandeling voorkomt dat huisstofmijt zich nestelt in het dekbed veroorzaakt geen allergische reacties waardoor dit Joepie dekbed prima geschikt is voor kinderen.
De 3D isocraft polyestervezels geven een heerlijk aangenaam comfort, de vezels zijn veerkrachtig en licht in gewicht. In combinatie met de 100% fijne katoenen tijk een ideaal dekbed.

Daarnaast kan het dekbed op 40 graden in de wasmachine en dat zorgt voor een goede bescherming tegen bacteriën, schimmels en huisstofmijt.

Huisstofmijt is één van de belangrijkste veroorzakers van allergieën bij de mens. Vooral kinderen zijn er snel overgevoelig voor. Bovendien brengen ze vaak meer uren door in hun slaapkamer dan volwassenen. Joepi is een collectie speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkoming hiervan. De Joepi-producten zijn gevuld met TripleGuard®vulling. Deze vulling voorkomt dat de huisstofmijt zich nestelt in het beddengoed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt Joepi permanente bescherming.

  • Fijn dekbed voor mijn dochter.
    Petra
    Wij hebben dit kinderdekbed aangeschaft voor onze dochter wat ik fijn vind is dat het dekbed anti allergisch is en anti huisstof mijt is. hierdoor heb ik het idee dat mijn dochter veilig slaapt dat geeft mij een geruststellend gevoel.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)

Stel een vraag over dit product