Matrassenfabriek Enkhuizen
Meer dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging

Duo Topdekmatras Koudschuim en Traagschuim maatwerk rechthoekig

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters).

Maximale breedte: 180 cm
Maximale lengte: 220 cm
Duo Topdekmatras HR Koudschuim / NASA traagschuim:

Kern
 • Kern van 4 cm HR koudschuim voor ondersteunend slaapcomfort.
 • Kern van 4 cm NASA foam voor extra soft ondersteunend slaapcomfort.
 • Totale dikte van deze matras is ongeveer 9 cm.
 • De dichtheid van het koudschuim is 45 kg/m3.
 • De dichtheid van het Nasa traagschuim is 50 kg/m3.
 • Voorzien van een anti-allergische afritsbare luxe comfort hoes, die tevens wasbaar is.
 • Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
 • Nederlands fabrikaat.
 • Optioneel 100% katoenen Organic matrashoes

Het duo topdekmatras biedt een extra comfort van luxe en is maar liefst 9cm dik. Deze topper heeft twee verschillende zijdes. De ene zijde is voorzien van 3cm koudschuim en de andere andere zijde is voorzien van 4cm traagschuim met daar omheen een luxe Comfort tijk die afritsbaar is en tevens wasbaar. Het duo topdekmatras is te gebruiken met alle soorten matrassen, zowel nieuw als gebruikt en zal door de extra dikke comfortlaag het slaapcomfort verbeteren.

Een koudschuim topper is een matras naar de laatste technologie. Het heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Koudschuim heeft eigenschappen vergelijkbaar met latex matrassen, alleen koudschuim is aanzienlijk meer ademend. Koudschuim heeft een opencelstructuur, is goed verend en heeft een hoge veerkracht.Dit koudschuim topper is daarom ideale, flexibele en bovendien sterke topper! Koudschuim voldoet dus aan de orthopedische en woon klimatologische eisen van een kamer.

NASA traagschuim / Visco elastisch schuim heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Visco elastisch Nasa schuim heeft de eigenschap temperatuur gevoelig te zijn. Het neemt uw lichaamswarmte over geeft daar waar nodig extra ondersteuning. Dit type schuim wordt onder veel verschillende namen op de markt gebracht, waaronder Nasa schuim, Traagschuim, sensus, Celsius, Temperfoam, Sab, Geheugenschuim, Al deze schuimen hebben de eigenschap om temperatuur gevoelig te zijn. Omdat de drukpunten bij het gebruik beter de vormen aannemen van het lichaam geeft dat enorme verlichting bij heupen knieën en schouders.

Deze Duo topper is uitermate geschikt om uw lig comfort te wijzigen naar soft of medium u kunt zelf uw hardheid bepalen door of op het koudschuim te gaan liggen of op het NASA traagschuim om uw oude matras het comfort wat op te frissen of om uw instaphoogte te wijzigen. Ook zeer geschikt om twee eenpersoons bedden die geschakeld staan hierop een tweepersoons Duo HR/NASA topper te plaatsen, die de aansluitkuil in het midden gedeelte voor een groot gedeelte opvangt.

Staat de door u gezochte afmeting niet in ons overzicht? Klik hier voor matras op maat.

Heeft u liever een andere dikte of ander type topdekmatras? Bekijk dan het volledige assortiment traagschuim matrassen of topdekmatrassen.

Wegens een tekort aan grondstoffen door het covid-19 virus, kan de levertijd van de matrassen met NASA traagschuim langer zijn, als onze standaard levertermijn van 1-10 werkdagen.

Certificaten:

De schuimen en stoffen die wij voor onze matrassen inkopen zijn voorzien van de volgende certificaten:

 • Certipur
 • LGA
 • Medisch getest
 • Öko-Tex
 • CE-Label


Klik hier
voor meer informatie over deze certificaten

 

                 
Schrijf een review
Uw waardering
Stel een vraag over dit product