Gratis bezorging
Goedkoopste matrassen van Nederland
Matrassen Nederlandse makelij

Duo topdekmatras Koudschuim en Visco gel maatwerk rechthoekig

Onjuiste invoer
Vul alle aangegeven velden in (in centimeters).

Maximale breedte: 180 cm
Maximale lengte: 220 cm
Duo Topdekmatras HR Koudschuim / Visco Gel
Kern
 • Kern van 4 cm HR koudschuim voor ondersteunend slaapcomfort.
 • Kern van 4 cm Visco Gel voor extra soft ondersteunend slaapcomfort.
 • Totale dikte van deze matras is ongeveer 9 cm.
 • De dichtheid van het koudschuim is 45 kg/m3.
 • De dichtheid van het Visco Gel is 50 kg/m3.
 • Voorzien van een anti-allergische afritsbare luxe Tencel hoes, die tevens wasbaar is.
 • Milieu vriendelijk en CFK vrij geproduceerd product.
 • Nederlands fabrikaat.

Het duo topdekmatras biedt een extra comfort van luxe. Deze topper heeft twee verschillende zijdes. De ene zijde is voorzien van 4cm koudschuim en de andere andere zijde is voorzien van 4cm Visco Elastisch Gel met daar omheen een luxe Tencel tijk die afritsbaar is en tevens wasbaar. Het duo topdekmatras is te gebruiken met alle soorten matrassen, zowel nieuw als gebruikt en zal door de extra dikke comfortlaag het slaapcomfort verbeteren.

Een koudschuim topper is een matras naar de laatste technologie. Het heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Koudschuim heeft eigenschappen vergelijkbaar met latex matrassen, alleen koudschuim is aanzienlijk meer ademend. Koudschuim heeft een opencelstructuur, is goed verend en heeft een hoge veerkracht.Dit koudschuim topper is daarom ideale, flexibele en bovendien sterke topper! Koudschuim voldoet dus aan de orthopedische en woon klimatologische eisen van een kamer.

Gel matrassen zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Nasa Traagschuim. De unieke mix van gel parels en luchtdoorlatend materiaal garandeert een perfecte drukverdeling.
Het gelmatras vormt sneller en zorgt voor een ergonomisch correcte ondersteuning, met een zwevend ligcomfort zonder drukpunten.  
Aan het NASA traagschuim zijn gel parels toegevoegd, waardoor het materiaal minder temperatuur gevoelig is, door de opencelstructuur zorgt het voor een optimale ventilatie. dus in elk seizoen het perfecte slaapklimaat. Het is nooit te warm of te koud. Deze warmte regulerende eigenschap zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor een aangenaam en hygiënisch slaapklimaat

Deze Duo topper is uitermate geschikt om uw lig comfort te wijzigen naar soft of medium u kunt zelf uw hardheid bepalen door of op het koudschuim te gaan liggen of op het Viscogel om uw oude matras het comfort wat op te frissen of om uw instaphoogte te wijzigen. Ook zeer geschikt om twee eenpersoons bedden die geschakeld staan hierop een tweepersoons Duo HR/Visco topper te plaatsen, die de aansluitkuil in het midden gedeelte voor een groot gedeelte opvangt.

Staat de door u gezochte afmeting niet in ons overzicht? Klik hier voor matras op maat.

Heeft u liever een andere dikte of ander type topdekmatras? Bekijk dan het volledige assortiment traagschuim matrassen of topdekmatrassen.

Certificaten:

De schuimen en stoffen die wij voor onze matrassen inkopen zijn voorzien van de volgende certificaten:

 • Certipur
 • LGA
 • Medisch getest
 • Öko-Tex
 • CE-Label


Klik hier
voor meer informatie over deze certificaten

 

                 
Schrijf een review
Uw waardering
Stel een vraag over dit product